Personvernerklæring

Hos Goj.no, er vi opptatt av at våre kunders opplysninger blir håndtert på en trygg og sikker måte. Det vil bli behandlet personopplysninger om deg når du bruker vårt nettsted. Nedenfor finner du derfor informasjon og opplysninger om hva salgs opplysninger som blir samlet inn, og hvordan opplysningene vil bli behandlet. Om du ønsker å kontakte oss angående sletting av deres personopplysninger på Goj.no, ta kontakt med vår kontakt mail post@goj.no.

Formålet, samt grunnlaget, for å behandle alle personopplysninger om deg er for å forbedre tjenestene våre, samt – dersom du velger å bestille varer fra nettsiden – å oppfylle vår avtale med deg, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 punkt b). I tillegg er vi pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering, artikkel 6 nr. 1 punkt c). Som det fremgår nedenfor, behandler vi også opplysninger med grunnlag i ditt samtykke, iht. artikkel 6 nr. 1 punkt a).

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du handler hos oss vil noen av dine personopplysninger du oppgir bli lagret i vårt system, så lenge du har et kundeforhold med oss. Ved kjøp av produkter vil vi be deg skrive inn:

  1. Navn
  2. Telefon
  3. Bedrifts navn
  4. Bedrifts adresse
  5. Org.nr
  6. E-post adresse

Dette er frivillig informasjon dere vil gi, for at vi kan levere varene dere bestiller. Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering og bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Prinsippet om datalagring ligner databehandlingen på nettcasinoer som tilbyr doubleu casino promo codes i henhold til de personlige preferansene.

Sikkerhet

Vi benytter oss av SSL kryptert kommunikasjon sertifisering på vår nettside. Dette er til for at informasjonen som foregår på vårt nettsted gjennomføres på en sikker måte og dataene som lagres på serveren er sikret. Vi er pålagt å sikre din informasjon på best mulig måte. Vi benytter oss ikke av betaling av kort, kun med faktura for å gjøre betalingen sikker, men også få en bedre oversikt for oss.

Informasjonskapsler (cookies)

En cookie, eller «informasjonskapsel», er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon når du besøker et nettsted. Dette er en standard teknologi som brukes av de aller fleste nettsteder til alt fra å holde deg innlogget, holde styr på handlekurven din, innhente statistikk og tilpasse brukeropplevelsen til den enkelte bruker.

Du kan enkelt blokkere for cookies via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at cookies skal lagres på din enhet. NB! Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt hvis du blokkerer for cookies.

Vår nettside benytter cookies til å generere statistikk på bruk av vår nettside. Dette er informasjon vi setter høyt pris på for å kunne tilby beste mulig brukeropplevelse.

Det er også ganske enkelt å slette cookies som du tidligere har akseptert. I de vanligste nettleserne for PC kan du bruke hurtigtast CTRL + SHIFT + DEL for å komme direkte til den rette menyen. Hvis ikke hurtigtasten virker i din nettleser kan du følge linken for din nettleser under:

Vi benytter lokal cookies på nettsiden, men også tredjepart cookies for å benytte beste markedsføringen for vår nettside. Disse tredjepartene er

Google Analytics:

Google analytics er en analysetjeneste leverts av Google.inc. Det samles informasjon om hvilke sider du besøker på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, antall besøk og hvilken link fra hvilken side du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som kan vise oss hvordan våre kunder bruker nettsiden. Vi bruker denne tjenesten for å analysere bruken av nettstedet vårt.

Google:

Det settes også cookies fra Google. Det innhentes informasjon om søkeord og hvilke søkeresultater det klikkes på. Google bruker informasjonen til å forbedre søkemotoren.

Mailmojo:

Mailmojo er en norsk plattform for markedsføringsautomatisering og markedsføring via e-post/nyhetsbrev. Data som lagres er E-posten din, som du selv vil takke ja/nei for til nyhetsbrev gjennom popup som dukker opp i skjermen, eventuelt kontakt via chat funksjon, e-post eller nettsted samtale. Mailmojo er integrert i vårt nettsted system. Man kan selv ønske å avslutte nyhetsbrev oppdatering gjennom nyhetsbrevet, eller kontakt via oss. Våre samarbeidspartnere har alle databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven.

Rull til toppen